Chai-kaakao
Herkullinen ja terveellinen vaihtoehto perinteiselle kaakaolle, joka on valmistettu Almond Breeze® -juomasta. Chai-sekoitus valmistetaan sekoittamalla kaneli, kurkuma ja kardemumma. Makeuta oman maun mukaan taatelisiirapilla.
Chai-sekoitus – ohje:
Murskaa kardemumman siemenet morttelissa, kunnes niistä muodostuu jauhetta. Lisää sitten kaakaojauhe, kaneli ja kurkuma ja sekoita.
Chai-kaakao – ohje:
Keitä Almond Breeze -juomaa keskikokoisessa kattilassa. Kun mantelijuoma on lämmennyt (mutta ei kiehuva), sekoita joukkoon 1 ruokalusikallinen chai-sekoitusta ja taatelisiirappia oman maun mukaan. Kuumenna sekoittaen ja kaada sitten kuppiin ja nauti.
Parhaan chai-kaakaon saavuttamiseksi suosittelemme 1 ruokalusikallista chai-sekoitusta per 250 ml Almond Breeze® -juomaa.
Chai-sekoitus säilyy kannellisessa lasipurkissa noin kuukauden.
Kiitos Clean Supper Club.
Tässä reseptissä käytetään Almond Breeze -juomaa.
AINEKSET:
CHAI-SEKOITUS (4 annokseen):
2 rkl kaakaojauhetta
1 rkl kanelia
1 tl kurkumaa
1 kardemummapalko, käytä pelkät siemenet
CHAI-KAAKAO (250 ml):
250 ml Almond Breeze®
1 rkl chai-sekoitusta
1 rkl taatelisiirappia