Chai-kaakao

Herkullinen ja terveellinen vaihtoehto perinteiselle kaakaolle, joka on valmistettu Almond Breeze® -juomasta. Chai-sekoitus valmistetaan sekoittamalla kaneli, kurkuma ja kardemumma. Makeuta oman maun mukaan taatelisiirapilla. 

Chai-sekoitus – ohje:

Murskaa kardemumman siemenet morttelissa, kunnes niistä muodostuu jauhetta. Lisää sitten kaakaojauhe, kaneli ja kurkuma ja sekoita.

Chai-kaakao – ohje:

Keitä Almond Breeze -juomaa keskikokoisessa kattilassa. Kun mantelijuoma on lämmennyt (mutta ei kiehuva), sekoita joukkoon 1 ruokalusikallinen chai-sekoitusta ja taatelisiirappia oman maun mukaan. Kuumenna sekoittaen ja kaada sitten kuppiin ja nauti.

Parhaan chai-kaakaon saavuttamiseksi suosittelemme 1 ruokalusikallista chai-sekoitusta per 250 ml Original Almond Breeze® -juomaa.

Chai-sekoitus säilyy kannellisessa lasipurkissa noin kuukauden.

Kiitos Clean Supper Club.


Tässä reseptissä käytetään Original Almond Breeze-juomaa.

Lisätietoja

Jaa ja tulosta resepti
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

AINEKSET:

CHAI-SEKOITUS (4 annokseen):

2 rkl kaakaojauhetta

1 rkl kanelia

1 tl kurkumaa

1 kardemummapalko, käytä pelkät siemenet

CHAI-KAAKAO (250 ml):

250 ml Original Almond Breeze®

1 rkl chai-sekoitusta

1 rkl taatelisiirappia