Suklainen appelsiinikaakao

OHJE:

Vatkaa kaikki ainekset keskenään pienessä kattilassa keskilämmöllä. Sekoita usein ja varo, ettei seos pala pohjaan.

Anna kaakaon kiehua hiljalleen koko ajan sekoittaen 3 minuuttia, ja poista sen jälkeen kattila lämmöltä. 

Kaada kaakao kuppeihin ja lisää päälle vielä kermavaahto ja ripottele suklaaraastetta. Nauti välittömästi!

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa.
Jaa ja tulosta resepti

AINEKSET:

(2 annosta)

400 ml Almond Breeze® Barista -juomaa

4 rkl haluamaasi kaakaojauhetta

1 rkl appelsiiniuutetta

ripaus suolaa

 

KORISTEEKSI:

vaahdotettua kermavaahtoa tai kasviperäistä vaihtoehtoa

2 rkl suklaaraastetta

kuivattuja appelsiiniviipaleita