Kanelikaakao

OHJE:

Laita suklaa, sokeri, kaneli, mantelimaito ja suola kattilaan. Sekoita varovasti vispilällä miedolla keskilämmöllä, kunnes suklaa sulaa ja seos on sekoittunut hyvin.

Poista kattila lämmöltä ja sekoita joukkoon vaniljauute.

Kaada kaakao mukeihin ja lisää halutessasi lusikallinen kermavaahtoa, kanelisokeria ja suklaaraastetta.

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze Barista.

Jaa ja tulosta resepti

AINEKSET:

(2 annosta)

60 g tummaa suklaata

80 ml taloussokeria

0,5 l Almond Breeze® Barista -juomaa

3 tl kanelia

ripaus suolaa

1/2 tl aitoa vaniljauutetta

 

PÄÄLLISET:

Vaahdotettua kermaa tai kookoskermaa

kanelisokeria

suklaaraastetta