Kanelikaakao
OHJE:
Laita suklaa, sokeri, kaneli, mantelimaito ja suola kattilaan. Sekoita varovasti vispilällä miedolla keskilämmöllä, kunnes suklaa sulaa ja seos on sekoittunut hyvin.
Poista kattila lämmöltä ja sekoita joukkoon vaniljauute.
Kaada kaakao mukeihin ja lisää halutessasi lusikallinen kermavaahtoa, kanelisokeria ja suklaaraastetta.
Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze Barista.
Jaa ja tulosta resepti
AINEKSET:
(2 annosta)
60 g tummaa suklaata
80 ml taloussokeria
0,5 l Almond Breeze® Barista -juomaa
3 tl kanelia
ripaus suolaa
1/2 tl aitoa vaniljauutetta
PÄÄLLISET:
Vaahdotettua kermaa tai kookoskermaa
kanelisokeria
suklaaraastetta