Couscoussalaatti kastikkeella

OHJE:

Lisää kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kermaisen pehmeäksi. Lisää mantelijuomaa enemmän, jos haluat juoksevamman koostumuksen, ja enemmän cashewpähkinöitä, jos haluat paksumman koostumuksen.

Lisää couscous, suola, pippuri ja oliiviöljy isoon kulhoon ja peitä kiehuvalla vedellä. Sekoita, peitä kulho ja anna vetäytyä 5 minuuttia ennen sen sekoittamista haarukalla. Anna jäähtyä ennen kuin lisäät kasvikset, persiljan, sitruunan kuoren ja mehun.

Lisää kastike couscoussalaatin päälle enne tarjoilua tai halutessasi tarjoile kastike erikseen. Nauti!

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa

Jaa ja tulosta resepti

Kastike:
150 ml Almond Breeze -juomaa
90 g paahdettuja cashewpähkinöitä
1 sitruunan kuori ja mehu
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippuria
1/4 tl chilihiutaleita

Salaatti:
200 g couscousia
200 ml kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
100 g punaista paprikaa paloiteltuna
100 g kesäkurpitsaa paloiteltuna
100 g maissia
3 rkl hienonnettua persiljaa
1 sitruunan kuori ja mehu