UKK

Usein kysytyt kysymykset

Jos tuotteessa ei ole merkkejä pilaantumisesta ja viimeinen käyttöpäivä ei ole mennyt, tuotteen ulkomuoto saattaa johtua sille sopimattomasta säilytyksestä. Jos tuote on esimerkiksi pakastettu, sen koostumus on saattanut muuttua ja erottua, jolloin se on sulamisen jälkeen juoksettunut.

Emme suosittele sitä. Jos Almond Breeze® -juoma pakastetaan, sen koostumus erottuu ja sulaessa tuotteen visuaalinen laatu ja koostumus kärsivät.

Avaamisen jälkeen Almond Breeze -juoma tulisi käyttää 5 päivän kuluessa. Koska Almond Breeze -juoma ei sisällä säilöntäaineita, tuote voi pilaantua jos sitä säilytetään liian pitkään avattuna. Kun Almond Breeze -juoma on avattu, älä jätä sitä huoneenlämpöön pitkäksi aikaa. Säilytys huoneenlämmössä lyhentää säilyvyysaikaa, ja aivan kuten lehmänmaito, Almond Breeze -juoma pilaantuu, jos se jätetään huoneenlämpöön liian kauaksi. Blue Diamond ei suosittele yrittämään Almond Breeze -juoman käyttöajan pidentämistä, eikä Blue Diamond takaa tuotteen laatua suositellun käyttöajan jälkeen.

Jääkaapissa säilytettävä avaamaton Almond Breeze on säilytettävä jääkaapissa alle 6 °C lämpötilassa ja se säilyy pakkauksen yläosaan painettuun viimeiseen käyttöpäivään asti. Säilytä Almond Breeze jääkaapin keskiosassa estääksesi sen liiallisen jäätymisen.

Mantelit sisältävät hyviä rasvoja, jotka antavat juomalle kermaisen suutuntuman ja rakenteen. Blue Diamond on kehittänyt käsittelytekniikan, joka tuottaa tuotteelle pehmeän kermaisen koostumuksen ja miedon makuisen maitovaihtoehdon. Almond Breeze® valmistetaan huolellisesti valituista manteleista ja laadukkaista ainesosista, jotka yhdistettyinä ja jalostettuina oikeassa suhteessa tuottavat todella ainutlaatuisen ja maukkaan tuotteen.

Kyllä. UHT-käsitelty Almond Breeze -juoma valmistetaan aseptisen prosessin avulla. Erittäin korkean lämpötilan käsittely (UHT-käsittely) poistaa kaikki mikro-organismit, jotta tuote säilyy huoneenlämmössä. Lämpökäsittelyllä ja suljetulla prosessilla saadaan aikaan kaupallisesti steriloitu tuote. Jääkaapissa säilytettävä Almond Breeze valmistetaan samalla UHT-prosessilla. Erittäin korkea lämpötila eliminoi kaikki elinkelpoiset taudinaiheuttajat tuotteen turvallisuuden varmistamiseksi. UHT-käsitelty tuote pakataan erityisesti suunniteltuun suojakartonkiin, mikä pidentää säilyvyysaikaa.

Jääkaapissa säilytettävä Almond Breeze on pakattu 1 litran pahvipakkaukseen, jossa on valkoinen muovinen kaatonokka. Kaikki pakkauskartongit on valmistettu EU:n hyväksymistä neitseellisistä materiaaleista, joissa on pitkäaikaissäilytykseen suunniteltu monikerrosrakenne ja happisulku säilyvyyttä varten. UHT-käsitelty Almond Breeze on pakattu myös 1 litran pahvipakkaukseen, jossa on muovista valmistettu kaatonokka. Kuitenkin pakkaus on laminoitu alumiinikerroksella, joka estää hapen, valon ja mikro-organismien pääsyn tuotteeseen ilman säilöntäaineita ja/tai kylmäsäilytystä. Alumiinia tai alumiinikomponentteja ei pääse muovikerroksen läpi liukenemaan.

Almond Breeze® -juomaa voidaan käyttää missä tahansa reseptissä perinteisen lehmänmaidon sijaan. Sitä voi käyttää leivonnassa, keitoissa ja kastikkeissa, kuumentaa jne.
Auringonkukkalesitiiniä käytetään emulgaattorina Almond Breeze® -juomassa. Se antaa tuotteelle kermaisen maun ja ulkonäön.
Luontainen aromi lisätään tuotteeseen parantamaan makua. Se sisältää kasvilähteestä saadun luonnollisen esanssin tai uutteen.
Vain Almond Breeze® Original sisältää makeutusainetta. Käytämme raakaruokosokeria, joka on sokeriruo’on ensimmäisestä puristamisesta peräisin oleva kiteytynyt sakkaroosi. Sillä on ainutlaatuinen luonnollisen makea maku.

Merisuola on korkealaatuista natriumkloridisuolaa, joka on peräisin merivedestä.

Almond Breeze®:n sisältämä rasva on peräisin pääasiassa manteleissa olevasta luonnollisesta manteliöljystä ja pieni osa auringonkukkalesitiinin sisältämästä kasviöljystä.

Blue Diamond käyttää ainoastaan kalifornialaisia manteleita, jotka tuotanto-osuuskuntamme jäsenet ovat kasvattaneet ilman geenitekniikkaa tai geenimanipulaatiota. Almond Breeze® -juomassa käytetyt mantelilajikkeet ovat valmistettu perinteisiä viljelytekniikoita käyttäen.

Ei. Blue Diamond hyödyntää UHT-käsittelyä ja erityistä pakkausmateriaalia Almond Breeze® -juoman säilyvyyden pidentämiseksi.

Almond Breeze® -tuotteilla on mieto ja miellyttävä tuoksu. Jos Almond Breeze® -tuotteesi ei näytä, tuoksu tai maistu siltä miltä sen pitäisi, se voi olla pilaantunut. Pilaantumisen merkkejä ovat esim. seuraavat: pakkaus näyttää epätavallisen paisuneelta; tuote näyttää avattaessa homeiselta, juoksevalta ja/tai limaiselta; väri on muuttunut; tuotteessa on paha haju tai se haisee happamalta; tuotteen koostumus on muuttunut eikä se ole sileää ja kermaista.

Kuluttajien tulee neuvotella lääkärin kanssa Almond Breeze®:n käytöstä raskauden tai imetyksen aikana.

Almond Breeze® ei korvaa rintamaitoa ja/tai äidinmaidonkorviketta, eikä se sovellu alle kolmivuotiaiden lasten pääasialliseksi maitojuomaksi. Kuluttajien tulisi keskustella lastenlääkärin kanssa Almond Breeze®:n käytöstä pikkulapsilla.
Ei. Almond Breeze® -juomaa ei ole suunniteltu korvaamaan rintamaitoa tai äidinmaidonkorviketta.

UHT-käsitellyn Almond Breeze® -juoman säilyvyysaika on 12 kuukautta valmistuksesta. Kun se on avattu, tuote on säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 5 päivän kuluessa. Jääkaapissa säilytettävä Almond Breeze:n säilyvyysaika on avaamattomana 90 päivää ja avattuna 5 päivää.

Makeuttamaton Almond Breeze säilyy joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa, ja Original Almond Breeze sekä Barista Blend säilyvät huoneenlämmössä.

Näissä kahdessa vaihtoehdossa käytetään eri pakkausmateriaalia tuotteen laadun ja säilyvyyden maksimoimiseksi. Katso lisätietoja Almond Breeze® -pakkauskysymyksestä “Mistä kartonki on valmistettu”.

Almond Breeze -juoman ravistaminen ennen tarjoilua auttaa säilyttämään tuotteen oikeanlaisen koostumuksen.
Almond Breeze® -lopputuote valmistetaan EU:ssa, minkä jälkeen se tulee jakeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Kyllä. Almond Breeze® sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.