Hunajainen kurpitsalatte

OHJE:

Vatkaa ensin kerma, hunaja ja kaneli kuohkeaksi mutta jäykäksi vaahdoksi. Jaa vaahto kahteen kulhoon ja sekoita kurpitsasose toiseen kulhoon varovasti nostellen.

Lämmitä mantelijuoma ja kaada joukkoon espresso sekä haluamasi ylimääräinen makeutusaine.

Nostele kermavaahtoseosta vuorotellen kummankin seoksen päälle ja tee vaahdosta pyörteitä pillillä tai syömäpuikolla.

Ripottele päälle kanelia ja nauti.

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa.
Jaa ja tulosta resepti

AINEKSET:

(1 annos)

200 ml Almond Breeze® Barista -juomaa

1 shotti espressoa

 

PÄÄLLE:

60 ml kuohukermaa tai kasvipohjaista vaihtoehtoa

2 rkl kurpitsasosetta

1 rkl hunajaa

1 rkl kanelia