Piparminttu-mokkakahvi

OHJE:

Vatkaa kaikki ainekset keskenään pienessä kattilassa keskilämmöllä. Sekoita usein ja varo, ettei seos pala pohjaan.

 Anna  kaakaon kiehua hiljalleen 3 minuuttia samalla sekoittaen. Poista kattila liedeltä ja kaada kaakao kuppeihin.

Lisää päälle kermavaahtoa ja ripottele pälle suklaaraastetta sekä koristeeksi mintunlehtiä.

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa.
Jaa ja tulosta resepti

AINEKSET:

(2 annosta)

400 ml Almond Breeze® Barista -juomaa

4 rkl haluamaasi kaakaojauhetta

2 shottia espressoa

1 rkl piparminttu-uutetta

ripaus suolaa

 

TARJOILUUN:

vaahdotettua kermaa tai kaakaokermaa

2 rkl suklaaraastetta

mintunlehtiä