Piparminttu-mokkakahvi
OHJE:
Vatkaa kaikki ainekset keskenään pienessä kattilassa keskilämmöllä. Sekoita usein ja varo, ettei seos pala pohjaan.
Anna kaakaon kiehua hiljalleen 3 minuuttia samalla sekoittaen. Poista kattila liedeltä ja kaada kaakao kuppeihin.
Lisää päälle kermavaahtoa ja ripottele pälle suklaaraastetta sekä koristeeksi mintunlehtiä.
Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa.
Jaa ja tulosta resepti
AINEKSET:
(2 annosta)
400 ml Almond Breeze® Barista -juomaa
4 rkl haluamaasi kaakaojauhetta
2 shottia espressoa
1 rkl piparminttu-uutetta
ripaus suolaa
TARJOILUUN:
vaahdotettua kermaa tai kaakaokermaa
2 rkl suklaaraastetta
mintunlehtiä