Banaanipirtelö suolatuilla persikoilla
OHJE:
Valmista suolatut persikat sulattamalla voi tai margariina keskilämmöllä pienessä kattilassa. Lisää persikat kattilaan ja paista, kunnes persikat ovat pehmeitä ja hieman tummuneet. Aseta sivuun odottamaan.
Lisää muut ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
Täytä lasit pirtelöllä ja lisää päälle suolatut persikat.
Nauti välittömästi.
Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa.
Jaa ja tulosta resepti
AINEKSET:
(2 annosta)
PIRTELÖ:
2 pakastettua banaania
2 kypsää persikkaa viipaloituna
300 ml makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa
2 rkl vaahterasiirappia tai muuta makeutusainetta
ripaus merisuolaa
SUOLATUT PERSIKAT:
1 persikka viipaloituna
1 rkl voita tai margariinia
1/2 tl hiutalesuolaa