Suklaakuorrutteiset jäätelöpalat

OHJE:

  1. Lisää tehosekoittimeen banaanit, keksit ja mantelijuoma.
  2. Soseuta tasaiseksi kaikki raaka-aineet ja kaada vuorattuun leivinastiaan.
  3. Pakasta yön yli, kunnes seos on täysin jähmettynyt.
  4. Lisää tumma suklaa ja kookosöljy kulhoon. Lämmitä mikroaaltouunissa 30 sekuntia kerrallaan, sekoittaen aina välissä, yhteensä 1,5 min.
  5. Leikkaa jäätynyt seos (nice cream) paloiksi ja valuta sulatettua suklaata päälle. Ripottele päälle murskattuja karamellisoituja keksejä.
  6. Säilytä pakastimessa tarjoiluun saakka tai tarjoile välittömästi. Nauti!

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze Barista.

Jaa ja tulosta resepti

Ainekset:

300 ml Almond Breeze Barista Blend -mantelijuomaa

4 pakastettua banaania

50 g karamellisoituja keksejä, muutama keksi koristeluun

80 g tummaa suklaata

1/2 tl kookosöljyä