Suklaakuorrutteiset jäätelöpalat
OHJE:
- Lisää tehosekoittimeen banaanit, keksit ja mantelijuoma.
- Soseuta tasaiseksi kaikki raaka-aineet ja kaada vuorattuun leivinastiaan.
- Pakasta yön yli, kunnes seos on täysin jähmettynyt.
- Lisää tumma suklaa ja kookosöljy kulhoon. Lämmitä mikroaaltouunissa 30 sekuntia kerrallaan, sekoittaen aina välissä, yhteensä 1,5 min.
- Leikkaa jäätynyt seos (nice cream) paloiksi ja valuta sulatettua suklaata päälle. Ripottele päälle murskattuja karamellisoituja keksejä.
- Säilytä pakastimessa tarjoiluun saakka tai tarjoile välittömästi. Nauti!
Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze Barista.
Jaa ja tulosta resepti
Ainekset:
300 ml Almond Breeze Barista Blend -mantelijuomaa
4 pakastettua banaania
50 g karamellisoituja keksejä, muutama keksi koristeluun
80 g tummaa suklaata
1/2 tl kookosöljyä