Suolaiset tarteletit kesäkurpitsalla ja kirsikkatomaateilla
Valmistus:
- Esilämmitä uuni 170 asteeseen.
- Aseta valmiit tartelettipohjat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Sekoita kikhernejauhot, ravintohiiva, leivinjauhe, suola, pippuri ja valkosipulijauhe keskenään.
- Kaada mantelijuoma ja maissi, ja vatkaa seos tasaiseksi.
- Jaa seos tartelettipohjiin.
- Lisää jokaisen piirakan päälle muutama kesäkurpitsaviipale ja muutama kirsikkatomaatin puolikas. Ripottele päälle suolaa ja pippuria ja paista 20-25 minuuttia.
- Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Nauti!
Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa
Jaa ja tulosta resepti
Ainekset:
240 ml Almond Breeze No Sugar -mantelijuomaa
240 g kikhernejauhoja
30 g ravintohiiva
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl valkosipulijauhetta
220 g halkaistuja kirsikkatomaatteja
100 g säilykemaissia valutettuna
1 kesäkurpitsa ohuina viipaleina
12 valmista tartelettipohjaa