Suolaiset tarteletit kesäkurpitsalla ja kirsikkatomaateilla

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni 170 asteeseen.
  2. Aseta valmiit tartelettipohjat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Sekoita kikhernejauhot, ravintohiiva, leivinjauhe, suola, pippuri ja valkosipulijauhe keskenään.
  4. Kaada mantelijuoma ja maissi, ja vatkaa seos tasaiseksi.
  5. Jaa seos tartelettipohjiin.
  6. Lisää jokaisen piirakan päälle muutama kesäkurpitsaviipale ja muutama kirsikkatomaatin puolikas. Ripottele päälle suolaa ja pippuria ja paista 20-25 minuuttia.
  7. Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Nauti!

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa

Jaa ja tulosta resepti

Ainekset:

240 ml Almond Breeze No Sugar -mantelijuomaa

240 g kikhernejauhoja

30 g ravintohiiva

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1/2 tl valkosipulijauhetta

220 g halkaistuja kirsikkatomaatteja

100 g säilykemaissia valutettuna

1 kesäkurpitsa ohuina viipaleina

12 valmista tartelettipohjaa