Täydelliset puurot

Täydelliset puurot ovat helposti valmistettavia makeuttamattomasta Almond Breeze -juomasta ja pitävät nälän kurissa lounasaikaan asti. 

Mantelivoipuuro – ohje:

Lisää kaurahiutaleet kattilaan ja kaada päälle makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa. Lisää mantelivoi, pellavansiemenet ja vaniljauute. Keitä puuroa keskilämmöllä tasaisesti sekoittaen ja varmista, ettei se tartu kattilan pohjaan.

Lusikoi valmis puuro kulhoon ja lisää mantelivoi, vadelmat, tumma suklaa, kaakaorouhetta ja hienonnetut mantelit. Nauti välittömästi.

Kaakao-mustikkapuuro – ohje:

Lisää kaurahiutaleet kattilaan, lorauta päälle makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa, sekoita ja lisää kaakaojauhe ja pilkotut taatelit. Keitä puuroa keskilämmöllä muutama minuutti välillä sekoittaen. Lisää mustikat ja jatka keittämistä vielä muutaman minuutin ajan, kunnes puuro on pehmeän kermaista. Hienonna sillä välin suklaa. Sulata jäljelle jäänyt suklaa ja kookosöljy pienessä kulhossa mikroaaltouunissa. 

Lusikoi keitetty puuro kulhoon. Kaada päälle sulatettua tummaa suklaata, lisää banaaniviipaleet, kourallinen mustikoita ja ripaus tattarirouhetta. Nauti välittömästi. 

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa.
Jaa ja tulosta resepti

Mantelivoipuuro (1 annos)

AINEKSET:

60 g kaurahiutaleita

300 ml makeuttamatonta Almond Breeze® -juomaa

1 rkl pellavansiemeniä

1 tl vaniljauutetta

1 tl mantelivoita

PÄÄLLE:

1 tl mantelivoita

kourallinen vadelmia

2 palaa tummaa suklaata

10 g pilkottuja manteleita

1 tl kaakaorouhetta

Kaakao-mustikkapuuro (1 annos)

AINEKSET: 

60 g kaurahiutaleita

300 ml makeuttamatonta Almond Breeze® -juomaa

2 rkl kaakaorouhetta

2 pilkottua kivetöntä taatelia

40 g mustikoita

PÄÄLLE:

kourallinen mustikoita

½ pilkottu banaani

30 g tummaa suklaata sulatettuna

1 tl kookosöljyä

1 tl tattarirouhetta