Vaniljaiset aamupalapöydän herkkuleivät

OHJE:

  1. Sekoita vaniljaseoksen ainekset hyvin ja laita sivuun odottamaan.
  2. Painele lusikalla keskelle leipää sopiva kolo, jätä noin 1 cm reinoille. Levitä vaniljaseos leivän päälle ja lisää mustikka- ja karpalohilloa päälle.
  3. Paista leipää 200 asteessa noin 15 minuuttia (tai kunnes seos on hyytynyt ja saanut kauniin kullanruskean värin).
  4. Tarjoile heti tuoreiden mintunlehtien ja hunajan tai vaahterasiirapin kanssa.

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa

Jaa ja tulosta resepti

Ainekset:

Vaniljaseos:

50 ml Almond Breeze No Sugar -mantelijuomaa

2 rkl kikhernejauhoja

1 tl öljyä

60 ml vaniljajogurttia

1 rkl vaahterasiirappia

1 rkl mustikkahilloa

Paahtoleipä:

1 viipale paahtoleipää

Mustikka- ja karpalohilloa

Tuoreita mintunlehtiä

Hunajaa tai vaahterasiirappia oman maun mukaan