Vaniljaiset aamupalapöydän herkkuleivät

OHJE:
- Sekoita vaniljaseoksen ainekset hyvin ja laita sivuun odottamaan.
- Painele lusikalla keskelle leipää sopiva kolo, jätä noin 1 cm reinoille. Levitä vaniljaseos leivän päälle ja lisää mustikka- ja karpalohilloa päälle.
- Paista leipää 200 asteessa noin 15 minuuttia (tai kunnes seos on hyytynyt ja saanut kauniin kullanruskean värin).
- Tarjoile heti tuoreiden mintunlehtien ja hunajan tai vaahterasiirapin kanssa.

Tässä reseptissä käytetään makeuttamatonta Almond Breeze -juomaa
Jaa ja tulosta resepti
Ainekset:
Vaniljaseos:
50 ml Almond Breeze No Sugar -mantelijuomaa
2 rkl kikhernejauhoja
1 tl öljyä
60 ml vaniljajogurttia
1 rkl vaahterasiirappia
1 rkl mustikkahilloa
Paahtoleipä:
1 viipale paahtoleipää
Mustikka- ja karpalohilloa
Tuoreita mintunlehtiä
Hunajaa tai vaahterasiirappia oman maun mukaan